Haven

Consulting Program & Community (master mogelijk)

Uniek aanbod voor adviseurs met ambitie

De advieswereld verandert rap. Organisaties stellen andere eisen aan adviseurs, waardoor ze voortdurend moeten herijken wat hun specifieke bijdrage kan zijn. Die stroomversnelling daagt uit tot vooroplopen en vraagt van jou als consultant om je toegevoegde waarde stevig te ontwikkelen. Consulting Program & Community (CP&C) biedt je die kans. Sioo biedt hiermee een uniek en vooruitstrevend programma dat je optimaal toerust op de vraagstukken van nu: actueel, goed  onderbouwd en pragmatisch. Je hebt volop keuzemogelijkheden en je sluit je aan bij een community die je doorlopend helpt professionaliseren.

 

CP&C kent ook een uitgebreid aanbod voor Sioo alumni

Heb je altijd al willen weten wat de nieuwste concepten inhouden op het gebied van datastrategie, holacracy, de informatiesamenleving en duurzame businessmodellen? Of wil je je verder ontwikkelen in je veranderaanpak, als ondernemende adviseur of als thoughtleader? Dan is Consulting Program & Community wat voor jou.

Wat levert CP&C je op?

Een herkenbare identiteit


CP&C helpt je om je professionele identiteit verder te ontwikkelen. Eigen, helder en herkenbaar in de veranderende markt. Wat krijgen klanten als ze met jou in zee gaan? Welke vakinhoudelijke keuzes typeren jou als consultant? Waar wil je van zijn - en waarvan niet?


Up to date kennis en kunde

 

Je verbreedt en verdiept je kennis en kunde die maken dat je jouw klanten kunt gidsen in hun vraagstukken rond technologie, organisatieconcepten en businessmodellen. Je wordt wendbaarder, soepeler en flexibeler in je handelen. Daardoor kun je snel concrete resultaten boeken.

 

De community

Bijblijven in je vak betekent investeren in jezelf. Dat is geen eenmalig iets. Veel vakgenoten vinden het fijn om een omgeving te hebben die stimuleert, motiveert en uitdaagt om je voornemens ook echt in de praktijk te brengen. Daarom maak je binnen CP&C deel uit van een community van gelijkgestemden die elkaar verder brengen in de vraagstukken. Zij werken bijvoorbeeld bij adviesbureaus, bedrijven, overheid en semi-overheid, onderwijs, zorg, of zijn zelfstandig adviseurs.

 

Hoe werkt het ?

In CP&C werk je aan de kennis, kunde en vaardigheden die de huidige vraagstukken van je vragen. CP&C bestaat uit drie elementen:

 

Je kunt op twee momenten instappen voor het CP&C-kernprogramma van 300 uur: voor de periode maart-oktober, of voor de periode oktober-maart. Na het kernprogramma is er de mogelijkheid om de studiebelasting te spreiden. Bijvoorbeeld door in een periode alleen maar keuzeonderdelen te volgen en in de periode daarna het profielpad te volgen. Zo kun je het programma aanpassen aan specifieke omstandigheden in je leven en werksituatie.

Bekijk of download hieronder de brochure met algemene informatie over CP&C. Op de vervolgpagina’s vind je informatie en brochures over de afzonderlijke onderdelen.

Lees meer...

Opleidingsgegevens

Voor wie

Adviseurs en veranderaars met ambities

Duur/frequentie 6 tot 18 maanden, afhankelijk van keuzes.
Studiebelasting 300 - 900 uur
Deelnamekosten

Bij de start van iedere periode ontvang je van ons een factuur op basis van de door jou gekozen onderdelen.

De totale prijs van de opleiding ligt tussen de € 15.000,00  en € 23.000,00 (afhankelijk van de keuzes)

Programmamanager drs. Marguerithe de Man MCM CMC
Programmacoördinator Rosemarie Boers
Docenten dr. Madelon Balm,
dr. Desiree van Dun,
Han Hendriks,
Jeroen van der Hoven,
dr. Rob Hundman,
Maurits Kreijveld,
Freek van Looveren,
prof.dr. Ard-Pieter de Man,
prof. dr. Aukje Nauta,
drs. Leike van Oss,
Jan Peeters,
Giles Slinger,
drs. Tim Stevens,
prof. dr. Hans Strikwerda CMC,
Maarten Veldhuizen MPA,
dr. Hans Vermaak,
dr. Marco de Witte
Deelnemers
Masterprogramma Nee
Studiereis Nee
Literatuur Tussen € 500,- en € 1.000,-- (afhankelijk van de keuzes)
Verblijfkosten Tussen € 2.500,- en € 4.200,- (afhankelijk van de keuzes)
Data CP&C Kernprogramma KP04: 22 maart 2018
Opmerkingen De deelnamekosten (vrijgesteld van BTW) zijn exclusief verblijf- en literatuurkosten.