Haven

Succesvol Verandering Organiseren

Aan de slag met verandermanagement

Instroom is mogelijk tot 18 december 2017 

Succesvol Verandering Organiseren is dé opleiding voor leidinggevenden die als trekker van een stevige veranderopgave in hun organisatie het vak van verandermanagement tot in de finesses willen leren beheersen.

Een groot deel van uw managementtaak bestaat uit veranderen. Intussen moet de organisatie goed blijven draaien. Dat alles vraagt om lef en wendbaarheid. Om incasseringsvermogen en de nodige realiteitszin. Om bewustzijn van de positie die u inneemt en om de nodige competenties. Succesvol Verandering Organiseren biedt inspiratie en houvast om uw eigen stijl van veranderen te ontwikkelen. Daar worden u én uw organisatie beter van.

 

Succesvol Verandering Organiseren is speciaal ontwikkeld voor managers die in alle hectiek binnen en buiten hun organisatie voor veranderopgaven staan. SVO is niet alleen een opleiding waarin u leert en ervaart uw veranderklussen doelbewust te klaren. Het is vooral ook een platform waarin collega’s en vakgenoten kritisch met u meedenken. Dat vergroot het effect op de klus die u onderhanden heeft. Uw professionaliteit neemt toe. En u groeit zichtbaar in uw rol.

 

Tijdens SVO leert u uw veranderopgave beter doorgronden. Het veranderproces effectiever inrichten. Slimme keuzes maken. Spanningen rond veranderingen beter hanteren. Met weerbarstigheid omgaan. En de vele niet-voorziene en niet-ingeplande problemen te tackelen. Terwijl uw handelingsrepertoire zich uitbreidt, leert u zichzelf als veranderaar steeds beter kennen.

 

Lees meer...

Opleidingsgegevens

Voor wie Leidinggevenden die in hun organisatie een flinke veranderopgave trekken en die van veranderen hun vak willen maken.
Duur/frequentie 10 mdn
Studiebelasting 400 uur
Deelnamekosten € 12.900
Programmamanager drs. Heleen Tours
Programmacoördinator Esther Brakkee
Docenten drs. Ina Ahuis,
dr. Kilian Bennebroek Gravenhorst,
drs. Erik Boers,
drs. Geert Geens,
prof. dr. Thijs Homan,
drs. Tarcies Kisters MWO CMC,
drs. Rob Leliveld,
drs. Shirine Moerkerken,
drs. Leike van Oss,
Hilda de Reeder,
drs. Daan Sorgeloos,
drs. Eric Spaans MBA,
dr. Marijke Spanjersberg,
Jelger Spijkerboer MA,
dr. Arienne van Staveren,
dr. Hans Vermaak,
prof. dr. Danielle Zandee
Deelnemers
Masterprogramma Nee
Studiereis Nee
Literatuur € 300
Verblijfkosten € 2.500
Data Succesvol verandering organiseren 82: 18 december 2017
Opmerkingen

De deelnamekosten (vrijgesteld van BTW) zijn exclusief verblijf- en literatuurkosten.