Haven

Consulting program & community voor Alumni (master mogelijk)

Een prachtkans voor alumni met ambitie

Heb je altijd al willen weten wat de nieuwste concepten inhouden op het gebied van datastrategie, holacracy, de  informatiesamenleving en duurzame businessmodellen? Of wil je je verder ontwikkelen in je veranderaanpak, als ondernemende adviseur of als thoughtleader? Dan is Consulting Program & Community wat voor jou. Als alumnus heb je tal van opties.

Volg het verkorte kernprogramma

De informatiesamenleving en de opkomst van nieuwe technologieën raken ook de adviseur. Het nieuwe Consulting Program & Community spijkert je bij over nieuwe organisatieconcepten. We gaan in op wat de toenemende  mogelijkheden van informatie betekenen voor de adviseur en de impact van data op veranderkundige vragen. Na dit programma ben je als adviseur weer helemaal op de hoogte van de allerlaatste concepten.


Volg een profiel

Als alumnus kun je als ‘zijinstromer’ ook aanhaken bij een van de drie profielprogramma’s van Consulting Program & Community. Die helpen je om je in een bepaalde richting meer uitgesproken te ontwikkelen. Je kunt kiezen uit drie profielen:

  • het ondernemersprofiel,
  • het methodeprofiel
  • het thought-leaderprofiel.

Je volgt dan het programma behorend bij dat profiel. Wil je advies over een profielkeuze, dan denken we in een oriëntatiegesprek graag met je mee over welk profiel het beste bij jou past.

 

Een master doen?

Voor oud-deelnemers van Sioo is het mogelijk om via Consulting Program & Community hun Sioo-mastergraad MCM te behalen. Ze hebben In de Wind of SVO succesvol afgerond en besteden aan CP&C 300 studiebelastingsuren. Er zijn twee sporen waarlangs je de mastergraad kunt halen.

 

Profiel Plus volgen

Ga je voor deze route? Dan kies je een van de Consulting Program & Community-profielprogramma’s. Dat combineer je met een aantal onderdelen die je kiest in de vrije ruimte die is gecreëerd om je profiel naar eigen wensen aan te scherpen. Ook maak je een eindopdracht die in een assessment beoordeeld wordt.

 

Kernprogamma Plus volgen

In deze route volg je het voor alumni aangepaste kernprogramma. Dat vul je aan met extra onderdelen, specifieke opdrachten en onderzoekslijnen die speciaal voor de master zijn ontwikkeld.

 

Download algemene brochure CP&C
Download brochure kernprogramma CP&C
Download brochure profiel- en keuzeprogramma CP&C
Download brochure CP&C voor Sioo alumni

 

Lees meer...

Opleidingsgegevens

Voor wie

Alumni van Sioo

Studiebelasting 150 tot 300 uur (afhankelijk van keuzes)
Deelnamekosten

Verkorte kernprogramma: € 4.750,00

Profiel: € 4.500,00 per profiel

Verkorte Master vanaf € 7.900,00 

Programmamanager drs. Marguerithe de Man MCM CMC
Programmacoördinator Rosemarie Boers
Masterprogramma Nee
Studiereis Nee
Literatuur Tussen € 500,- en € 1.000,-- (afhankelijk van de keuzes)
Verblijfkosten Tussen € 2.500,- en € 4.200,- (afhankelijk van de keuzes)
Data Verkort Kernprogramma CP&C: 13 oktober 2017
Opmerkingen De deelnamekosten (vrijgesteld van BTW) zijn exclusief verblijf- en literatuurkosten.