Haven

Nieuws

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij en rondom Sioo? Al het Sioo nieuws vindt u hier. U kunt zich overigens ook aanmelden voor de Sioo e-brief of volg ons op twitter of LinkedIn. Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Save the date: Sioo SummerSchool Samenwerking juli 2017

24-01-2017

Samenwerken is van alle tijden en zeker van nu. Steeds vaker zoeken organisaties elkaar op. Dat betekent ook iets voor uw rol als manager of adviseur. Er wordt veel over geschreven, gepraat, gedaan, gezocht, geëxcelleerd en aangerommeld. Samenwerken herbergt alle facetten van een organisatie en van organiseren. Dat maakt het thema samenwerken zo intrigerend en het doen zo lastig.

Samenwerking Sioo met Nive Interimplatform Quintessence

21-12-2016

Samenwerking Sioo met Nive Interimplatform Quintessence

Sioo is een samenwerking aangegaan met Sociëteit Quintessence, het nieuwe kennisplatform voor interimmanagement dat is opgericht door Nive. Als onderdeel van de samenwerking ontvangen Sioo-alumni korting op het lidmaatschap van Sociëteit Quintessence en ontvangen Quintessence-leden korting op de Sioo-opleiding IM&O. Daarnaast werken we samen om goede content en evenementen te organiseren die bijdragen aan een bloeiende interimsector. Quintessence launcht officieel op 25 januari. Hou de website in de gaten voor meer informatie: www.societeitquintessence.nl.

 

White paper: De drie nieuwe business modellen in consulting

02-10-2016

White paper: De drie nieuwe business modellen in consulting

In de eerste helft van 2016 heeft Sioo met de Vrije Universiteit Amsterdam een dergelijk onderzoek uitgevoerd. Dit white paper bevat de eerste resultaten van onze analyse.

Sioo innoveert in adviesprogramma’s

02-06-2016

Als grootste en belangrijkste opleider van adviseurs in Nederland zit Sioo niet stil. De grote veranderingen in organisaties hebben ook impact op adviseurs.

White paper: Mislukt 70% van de verandertrajecten?

19-04-2016

White paper: Mislukt 70% van de verandertrajecten?

Verandertrajecten mislukken geregeld. Tenminste, dat is de algemeen geldende opvatting. Het zou gaan om maar liefst 70%. Sioo onderzocht deze opvatting en kwam tot heel andere resultaten.