Haven

Nieuws

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij en rondom Sioo? Al het Sioo nieuws vindt u hier. U kunt zich overigens ook aanmelden voor de Sioo e-brief of volg ons op twitter of LinkedIn. Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Sioo innoveert in adviesprogramma’s

02-06-2016

Als grootste en belangrijkste opleider van adviseurs in Nederland zit Sioo niet stil. De grote veranderingen in organisaties hebben ook impact op adviseurs.

White paper: Mislukt 70% van de verandertrajecten?

19-04-2016

White paper: Mislukt 70% van de verandertrajecten?

Verandertrajecten mislukken geregeld. Tenminste, dat is de algemeen geldende opvatting. Het zou gaan om maar liefst 70%. Sioo onderzocht deze opvatting en kwam tot heel andere resultaten.

Mislukt 70% van de verandertrajecten?

07-04-2016

Ard-Pieter de Man en Heleen Tours deden onderzoek naar deze veelgehoorde stelling en schreven er een interessant whitepaper over. Ga met ze in discussie tijdens de Face-to-Face vrijdag van 29 april. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig!

Wilt u uw veranderrendement verhogen?

04-04-2016

Uit Sioo onderzoek naar veranderrendement blijkt dat organisaties te vaak kiezen voor veranderingstrajecten met een hoge faalkans zoals fusies en cultuurveranderingen...

Ondernemerschap in Organisatieverandering

01-03-2016

U heeft mooie klussen. Klanten zijn tevreden. En ineens staat u voor andersoortige opdrachten waar veel van afhangt. U vraagt zich af of die bij u passen en hoe u waarde kunt toevoegen aan de uitdagingen waar organisaties voor staan. Het kriebelt om uw grenzen te verleggen. Herkent u dit?