Haven

Face-to-Face vrijdag

Iedere eerste vrijdag van de maand organiseren we onze Face-to-Face vrijdag. De Face-to-Face vrijdag is een informele inloopdag waarop u bij Sioo tussen 9 uur en 18 uur van harte welkom bent als u:  

 

Voer een oriënterend gesprek over uw professionalisering 

Onze Face-to-Face vrijdag is ook een uitstekende gelegenheid voor een vrijblijvend oriënterend gesprek rond uw verdere professionalisering. Natuurlijk proberen we in zo’n gesprek uw ontwikkelvraagstukken scherp(er) te krijgen. Maar we gaan ook aan de slag om te komen tot een goede investeringsredenering; zowel voor uzelf als voor uw organisatie. Geïnteresseerd? Lees dan vooral dit blog van Peter Paul Kerpel nog even: http://blog.sioo.nl/rendement-van-opleidingen-begint-met-een-goede-investeringsredenering/

 

 

U zoekt... Wij bieden aan!

Wij bieden op de Face-to-Face vrijdag contact met een wisselende bezetting van programmamanagers en docenten die graag met u in gesprek gaan en (werk)ruimtes om, al dan niet met anderen, aan de slag te gaan. Koffie, thee en fris zijn gratis. Voor de lunch kunt u gebruik maken van het restaurant in ons pand. De Face-to-Face vrijdag heeft een open karakter. U bent dus de hele dag welkom zonder afspraak. Neem eventueel voor meer informatie contact op met Heleen Tours (030)291 30 00.