Haven

Build your own Academy

 

Zelf een opleiding samenstellen gericht op uw specifieke (business)vraagstukken en professionele groei? En die opleiding volgen op de momenten die ú het beste uitkomen?
Dat kan bij Build your own Academy. U kiest een slimme combinatie van verschillende workshops die naadloos passen. Die vult u aan met onze coaching en intervisie.
Het resultaat: een uitgekiend leertraject, volledig ingericht naar uw wensen.

 

De eerste stap? Een inspirerend gesprek met Sioo over uw leerdoelen, vraagstukken, praktijksituatie en ambities. Zo komen we tot een passend voorstel. Geheel vrijblijvend!

 • een op maat gemaakt leertraject
 • intervisie én persoonlijke coaching
 • uw agenda bepaalt wanneer
 • voordelig geprijsd, gespreid betalen

Sioo workshops

Alle workshops zijn opgezet volgens de succesformule van Sioo. De kracht zit in de combinatie van vakkennis, praktijktoepassing én persoonlijke groei. Dat levert u het meeste op. We dagen u uit om vanuit verschillende perspectieven te kijken naar uw vraagstukken. U analyseert. U zoekt oplossingen. U probeert ze direct uit in uw eigen werk. En u reflecteert daarop met Sioo.

 

De workshops duren twee tot vijf dagen, meestal verspreid over enkele weken of maanden. We bieden die op verschillende momenten aan, zodat u kunt instappen wanneer ú dat wilt. Onze docenten kennen zelf de hitte van veranderen en organiseren. De Sioo-workshops zijn altijd gebaseerd op de meest recente inzichten in de organisatie- en veranderkunde. 

 • uw vraagstukken centraal
 • nieuwe inzichten gelijk uitproberen 
 • mix van theorie, praktijk en
  persoonlijke groei 
 • docenten die ook zelf de hitte van veranderen kennen

Bekijk alle workshops... of download hier een overzicht met alle workshops.

Sioo Special Tracks

Binnen Build your own Academy bieden we ook tracks aan voor specifieke rollen of taken waar professionals in organisatie- en veranderingsprocessen mee te maken krijgen. De inhoud stellen we samen vanuit onze visie op wat er nodig is om die rol of taak optimaal te kunnen vervullen. Daarbij bent ú degene die het tempo, de volgorde en het startmoment bepaalt. Om optimaal flexibel te zijn hebben we het traject modulair opgebouwd. Dit zijn onze special tracks:

Sioo Coaching en Intervisie

Sioo staat bekend om de inspirerende manier waarop het deelnemers begeleidt in hun leerproces. Dat doen we met persoonlijk advies. Met coaching. En met intervisie. Samen met u kiezen we de Sioo-coach die het beste bij u past. De intervisiegroep vormt tijdens het leertraject uw ‘thuisbasis’. Daar vindt u nog meer inspiratie en bespiegeling. Sioo begeleidt de bijeenkomsten, zes in totaal. Wilt u meer ondersteuning rond specifieke vragen? Dan kan dat uiteraard ook.

 

Tijdens uw persoonlijk leertraject kunt u altijd bij Sioo met vragen terecht. Het leertraject sluiten we af met een eindgesprek. We halen dan het net op, bekijken de vangst, maken de balans op en blikken vooruit naar kansen in de toekomst.

Kosten voor deelname

Build your own Academy maakt investeren in uw professionaliteit aantrekkelijk.
U kiest een pakket dat past bij uw leerwensen én bij uw budget. U betaalt gespreid: gekoppeld aan de workshops. De prijzen van de workshops variëren van € 1.875 tot
€ 2.950 per stuk (exclusief verblijf- en literatuurkosten). Sioo opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

 

Aanbieding!
Neemt u binnen 24 maanden ten minste drie workshops op in uw leertraject?
Dan betaalt u voor de individuele begeleiding slechts € 1.750 (in plaats van €2.800). Voor dat bedrag krijgt u: 

 • twee coachgesprekken (van 1,5 uur)
 • een eindgesprek
 • zes begeleide intervisiebijeenkomsten

Meer info?

Neem contact op met
Anoek Huisman
huisman@sioo.nl 
(030) 291 30 20

BYOA -Organisation

Ook als organisatie in verandering zit u bij Sioo goed. In BYOA-Organisation kijken we samen met u wat uw medewerkers nodig hebben om verder te komen.

Lees verder...

Face-to-Face vrijdag

Tijdens Face-to-Face vrijdag bent u welkom om over uw ambities te komen praten of uw mogelijke BYOA-traject te komen uitstippelen.

Lees verder...