Mail ons

There’s no time like the present to change your future

Wanneer beter te investeren in je toekomst dan op de drempel van een nieuw kalenderjaar? Een inspirerende start begint dan ook met een stevige focus op jouw ontwikkelpunten. Sioo’s workshops staan garant voor deze focus. Neem hieronder een kijkje in ons aanbod voor het eerste kwartaal van 2019.

Workshop Succes met je werkvorm!

Start: 14/01/2019

Deze nieuwe workshop is bedoeld voor iedereen die werkvormen nodig heeft om mensen verder te brengen, bijvoorbeeld in bijeenkomsten of verandertrajecten. Ook is de workshop uitermate prikkelend voor wie wat uitgekeken raakt op zijn repertoire en wel wat nieuwe ideeën kan gebruiken. Ideaal om het nieuwe jaar vol energie te starten.

Bekijk

Studieweek Systemen

Start: 21/01/2019

Onze ‘Systeemweek’ is echt een vaste Sioo-waarde. In een week tijd word je ondergedompeld in allerlei systeembenaderingen aan de hand van systeemdenkers en verschillende docenten. Hiermee reflecteer je op je eigen praktijk. Na deze week kijk je eenvoudigweg niet meer hetzelfde naar je context.

Bekijk

Workshop Veranderkunde

Start: 06/02/2019

De workshop Veranderkunde is er voor veranderaars die zich willen ontwikkelen en die een stevig fundament willen leggen onder hun verandertrajecten. Beginnende veranderaars krijgen een overzicht van veranderkundige benaderingen en strategieën. Ervaren veranderaars biedt het de kans om veelzijdiger naar (verander)vraagstukken te kijken.

Bekijk

Workshop Effectief Veranderen

Start: 12/02/2019

In de workshop Effectief Veranderen komen alle aspecten van een effectief veranderproces aan de orde en pas je die toe op je eigen veranderingsproces. Daarbij besteed je ook veel aandacht aan weerstand en beïnvloedingsstijlen. Kortom: hoe kun je in jouw organisatie of voor jouw klant een effectievere veranderaar worden?

Bekijk

Workshop Organisatiediagnose

Start: 13/02/2019

‘Een goede diagnose is het halve werk.’ Dat klinkt hoopvol en biedt houvast. Maar hoe stel je een goede organisatiediagnose eigenlijk? Deze workshop is bedoeld voor organisatieprofessionals die regelmatig te maken hebben met veranderprocessen, die breder willen leren kijken en willen ontdekken welke manier van diagnosticeren bij hun past.

Bekijk

Workshop Impact in Gesprekken

Start: 20/03/2019

In deze workshop leer je hoe je gespreksdoelen beter kunt realiseren. Naast theoretische kaders krijg je vooral de kans om ‘vlieguren’ te maken. Na elke oefening volgt feedback die je in de volgende ronde gelijk kunt integreren. Zo zet je meerdere stappen in het verbeteren en verbreden van je stijl en kwaliteiten.

Bekijk

 

 

 

 

 

 

“Sioo draagt bij aan de ontwikkeling van individu, organisatie en samenleving. Sioo daagt uit om samen en met precisie ruimte te maken voor het ware, het schone en het goede.”

Nieuw: Succes met je werkvorm!

 

 

 

Meer inspiratie