Mail ons

Build Your Own Academy À la carte

 • Duur Flexibel
 • Kosten Vanaf € 8.050
 • Belasting 250 uur
 • Verblijfskosten Afhankelijk van keuzes

 • Combineer vakkennis, persoonlijke ontwikkeling met sterke vertaling naar jouw praktijk
 • Wissel ervaringen uit met intervisiegenoten en workshop-
  deelnemers uit allerlei vakgebieden en breid je netwerk uit
 • Kies jouw eigen inhoudelijke workshops, aangevuld met intervisie en coaching
 • Volg een traject helemaal op maat van jouw professionele ambities en op jouw eigen tempo

Interesse? Download gratis onze brochure of meld je meteen aan

Build Your Own Academy À la carte
Aanmelden opleiding Download brochure

Wij helpen je graag verder

Judie van Breukelen
Programmamanager
breukelen@sioo.nl

Ingrid Kabout
Programmacoördinator
kabout@sioo.nl

 • Zelf een opleiding samenstellen gericht op jouw specifieke (business)vraagstukken en professionele groei? En die opleiding volgen op de momenten die jóu het beste uitkomen? Dat kan bij Build Your Own Academy. Kies een slimme combinatie van verschillende workshops en vul deze aan met onze coaching en intervisie. Het resultaat: een uitgekiend leertraject, volledig ingericht naar jouw wensen!  

  Tijdens een vrijblijvende intake gaan we uitgebreid met jou in gesprek over jouw leerdoelen, vraagstukken, praktijksituaties en ambities. Op basis daarvan stippelen we samen een passend leertraject uit. Je kiest een aantal workshops uit ons aanbod. De kracht zit daarbij in de combinatie van vakkennis, praktijktoepassing én persoonlijke groei. We bieden workshops meestal meerdere keren per jaar aan, zodat je kunt instappen wanneer jij dat wilt. Gedurende de opleiding heb je daarnaast twee coachinggesprekken, zes intervisiebijeenkomsten en een eindgesprekDe intervisiegroepen hebben een vaste samenstelling waardoor deelnemers elkaar optimaal kunnen ondersteunen en inspireren. 

 • Build Your Own Academy ‘À la carte’ is een maatwerktraject voor managers, organisatiedeskundigen, interimmers, adviseurs en veranderprofessionals die voor uitdagende klussen staan en die zichzelf rond een aantal thema’s willen versterken. Zij zoeken de optimale combinatie van theoretische inzichten, persoonlijke (professionele) ontwikkeling en vertaling naar hun praktijk en willen een traject op maat van hun behoeften volgen.

 • De planning en kosten van het À la carte traject van Build Your Own Academy zijn afhankelijk van de persoonlijke behoeften en keuzes van de deelnemer. Op basis van een persoonlijk intakegesprek maken wij een voorstel op maat. 

  Extra informatie 

  De deelnamekosten (vrijgesteld van BTW) zijn exclusief verblijf- en literatuurkosten. Je betaalt gespreid: gekoppeld aan deelname aan de workshops. Sioo opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

  Neem je binnen 24 maanden ten minste drie workshops op in jouw leertraject?
  Dan betaal je voor de individuele begeleiding bestaande uit het eindgesprek, coachinggesprekken en intervisiebegeleiding slechts € 2.050 (in plaats van €3.050).

  Return On Investment

  Ben je geïnteresseerd, maar twijfel je nog of moet je je werkgever overtuigen?
  In dit document lees je meer over onze visie op leren en ontwikkelen en de Return On Investment van een Sioo-opleiding.

 • “Ik heb mijn eigen traject met workshops, intervisie en persoonlijke coaching samengesteld. Door het zelf samen te stellen, heb je invloed op de inhoud van het traject, maar bijvoorbeeld ook op de intensiteit. Daarnaast stond in alle onderdelen steeds mijn eigen casuïstiek centraal. Een ander belangrijk aspect bij Sioo is het systemische kijken en het meenemen van de geschiedenis van een organisatie. Ik kom nu tot betere diagnoses en tot betere keuzes rond ‘wat’ en ‘hoe’ ik de klant het best kan helpen.”
  “Elke workshop had wat theorie maar gelukkig was er ook heel veel praktische toepassing en werk je meestal met eigen casuïstiek. Ik heb veel gehad aan mijn intervisiegenoten die weer uit heel andere werelden kwamen dan ik. En door andere mensen te ontmoeten in de workshops, heb ik mijn netwerk nog verder kunnen uitbreiden.”
  “Ik zocht een combinatie tussen het cognitieve, met kennis en kunde over organisatie- en veranderkunde, én ontwikkeling van het persoonlijke. Het traject van Sioo vormde voor mij een goede ondersteuning voor de ingewikkelde werksituatie waarin ik toen zat. De combinatie van gedegen wetenschappelijke theorie en organisatieontwikkeling vanuit de menselijke maat helpt inzicht te krijgen in hoe je je tot jezelf en anderen verhoudt.” 

 • Build Your Own Academy met Cathelijne: “Kom in beweging en elke richting wordt mogelijk”

  Lees meer

 • Build Your Own Academy met Bas: “Waar een wil is, is een weg”

  Lees meer

 • Build Your Own Academy met Arnold: “Ik zal toch eens informeren of ’t mag, dat twijfelen”

  Lees meer