Mail ons

Webinar: De Leider in de Spiegel

 • Ontdek nieuwe leiderschapsinzichten en (her)ontdek schoonheid in leiderschap
 • Geef aan welke inzichten jij interessant vindt en ga in dialoog
 • Haal inspiratie uit een leiderschapsdialoog tussen bestuurders
 • Georganiseerd in samenwerking met NSO-CNA Leiderschapsacademie

Interesse? Meld je meteen aan

Webinar: De Leider in de Spiegel
Aanmelden opleiding

Wij helpen je graag verder

Jesse Segers
Programmamanager
segers@sioo.nl

Esther Brakkee
Programmacoördinator
brakkee@sioo.nl

 • De romantiek van leiderschap verdwijnt voor velen al snel wanneer ze leiderschap opnemen in onzekere tijden. Zeker met de huidige globale en lokaal polariserende krachten, hebben leiders hun handen vol met systemisch en geprojecteerd ‘gif ruimen’, virtueel het collectief bij elkaar houden, en zelf fysiek en mentaal overeind blijven. Leiderschap en ‘lijderschap’ heeft voor sommige dan ook nog nooit zo dicht bij elkaar gestaan. En voor anderen is er juist veel schoonheid waar te nemen. Je rol als leider doet er toe en juist in dit soort complexe tijden ontwikkelen leiders en hun organisatie zich sneller. Hoe geef je richting aan die ontwikkeling? In welke vorm? En hoe blijf je zelf genieten?

  De 19 onderbouwde inzichten over leiderschap uit het nieuw te verschijnen leiderschapsboek van Koen Marichal en Jesse Segers, geven houvast. Via een poll geef je als deelnemer aan over welke thema’s jij in gesprek wilt en bepaal je zo de agenda van het interactieve webinar. Drs. Bart Schipmölder (directeur-bestuurder NSO-CNA) en prof. dr. Jesse Segers (rector Sioo) zullen de gekozen thema’s inleiden en het gesprek begeleiden. Daarnaast zullen zij enkele kaders over leiderschap aanreiken die je helpen om van de schoonheid te blijven genieten.

 • Dit webinar is bedoeld voor iedereen die leiderschap opneemt in organisaties (uit tal van sectoren) en die wil reflecteren op het eigen leiderschap en en het (gedeelde) leiderschap in de organisatie. Deelnemers zullen een dieper begrip van verschillende  leiderschapsdilemma’s én hun persoonlijke voorkeuren hierin ontwikkelen. De behandelde inzichten zijn op wetenschap en praktijk gebaseerd. Deelnemers worden uitgenodigd via chat hun ervaringen te delen en kritische vragen te stellen.

 • drs. Bart Schipmölder
  NSO-CNA Leiderschapsacademie
  prof. dr. Jesse Segers
  Sioo, University of Exeter
  Overzicht docenten
  • Na aanmelding ontvang je voorafgaand aan het webinar een meetinglink. Vooraf kunnen deelnemers via onze poll delen welke van de 19 inzichten zij zouden willen bespreken.
  • In het aanmeldformulier kun je bij facturering ‘zelf’ aanvinken. Je ontvangt uiteraard GEEN factuur voor dit gratis webinar.