Mail ons

Impact in Gesprekken

 • Duur 3 dagen
 • Kosten € 2.650
 • Belasting 36 uur
 • Verblijfskosten € 565

 • Leer interactie bewust te beïnvloeden om je doelen te realiseren
 • Leer verschillende niveaus en stijlen in gesprekken toe te passen
 • Ontwikkel een breder handelingsrepertoire om te sturen in gesprekken
 • Reflecteer op jouw eigen positionering en profilering in het gesprek

Interesse? Download gratis onze brochure of meld je meteen aan

Impact in Gesprekken
Aanmelden opleiding Download brochure

Wij helpen je graag verder

Judie van Breukelen
Programmamanager
breukelen@sioo.nl

Ingrid Kabout
Programmacoördinator
kabout@sioo.nl

 • Voor managers en adviseurs is het voeren van gesprekken een essentieel middel. Wie de interactie in gesprekken bewust kan beïnvloeden, maakt meer kans om het gesprek te doen slagen. Toch groeit vaak pas na afloop van het gesprek het inzicht op welke punten het beter had gekund. Hoe kon het gesprek zo lopen? Wat ging er mis? Vaak is de verleiding groot om helemaal op te gaan in de inhoud van het gesprek. Wat beter werkt is om tijdens het gesprek voortdurend te signaleren wat er gebeurt, te achterhalen waardoor dat komt en tijdig de juiste dingen te doen.

  In de workshop Impact in Gesprekken leer je hoe je jouw impact in gesprekken vergroot zodat de realisatie van je gespreksdoel een stuk dichter bij komt. We maken gebruik van een inzichtelijk model dat helder maakt hoeveel ruimte en mogelijkheden zich in gesprekken voordoen. De workshop heeft het karakter van een development center. Naast theoretische kaders krijg je vooral gelegenheid om ‘vlieguren’ te maken. Na elke oefening volgt feedback die je in de volgende ronde gelijk kunt integreren. Zo zet je meerdere stappen in het verbeteren en verbreden van je stijl en kwaliteiten.

 • De workshop is ontwikkeld voor adviseurs, (interim)managers, bestuurders en andere organisatieprofessionals die meer impact willen in de gesprekken die ze voeren. Na het volgen van de workshop lukt het hen beter om doelgericht allerlei alternatieven in te zetten die zorgen voor een plezierig en functioneel gesprek. Dat maakt hen als gesprekspartner effectiever, zelfbewuster en steviger.

 • drs. ing. Wibo van der Heide
  Het veranderburo, Zeo
  drs. Hester van der Burg
  Van de Bunt
  Overzicht docenten
 • Planning

  1. Startdatum: 28 november 2022
   Dag 1 t/m 3: 28 november 2022 t/m 30 november 2022
  2. Startdatum: 13 maart 2023
   Dag 1 t/m 3: 13 maart 2023 t/m 15 maart 2023
  3. Startdatum: 26 juni 2023
   Dag 1 t/m 3: 26 juni 2023 t/m 28 juni 2023
  4. Startdatum: 29 november 2023
   Dag 1 t/m 3: 29 november 2023 t/m 1 december 2023

  Deze workshop bestaat uit 1 seminar van 3 aaneengesloten dagen.

  Overige informatie

  De deelnamekosten (vrijgesteld van BTW) zijn exclusief verblijf- en literatuurkosten. Voor deze workshop is geen verplichte literatuur.
  Deze workshop kan rekenen op 24 PE-uren van Ooa en 26 accreditatiepunten bij NIP.

  Financiering – STAP

  Je kunt STAP-subsidie aanvragen voor deze opleiding. Op ons inschrijfformulier kun je dit aangeven. Vervolgens ontvang je het aanmeldformulier dat je nodig hebt om je STAP-aanvraag bij het UWV in te dienen. Lees hier meer over hoe het STAP-budget werkt, of je ervoor in aanmerking komt en hoe de procedure eruit ziet.

  Return On Investment

  Ben je geïnteresseerd, maar twijfel je nog of moet je jouw werkgever overtuigen?
  In dit document lees je meer over onze visie op leren en ontwikkelen en de Return On Investment van een Sioo-opleiding.

  Deze workshop exclusief voor jouw organisatie

  Deze workshop kan ook incompany voor jouw organisatie verzorgd worden, waarbij wij rekening houden met de specifieke opleidingswensen rond dit thema. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 • "Waardevolle training over het voeren van gesprekken en de keuzes die je daarin hebt om je doelen te bereiken. Stimuleert en motiveert om verder aan de slag te gaan met mijn persoonlijke ontwikkeling op dit gebied!"
  "Een mooie aanvulling op mijn theoretische kennis, goed kunnen oefenen met de theorie en deze dus direct in de praktijk brengen."
  “Ik heb inzicht gekregen in hoe ik overkom op anderen en wat ik kan doen om een gesprek de goede kant op te sturen. Begrip tonen komt alleen over als je vertraagt en het vertragen is iets dat ik heb geleerd te verduren.”
  “Ik heb nu taal en een denkwijze om wat er gebeurt in gesprekken beter te begrijpen en te beïnvloeden. De combinatie van theorie en heel veel oefenen sprak mij aan, dat levert het meeste op.”