Mail ons
Welkom bij Sioo’s summerschools!

Sioo’s workshops en summerschools staan garant voor een combinatie van vakkennis, praktijktoepassing én persoonlijke groei. Ze zijn van grote praktische waarde en tegelijk een duurzame investering voor jou en je organisatie. De opgedane kennis kun je direct in praktijk brengen. Met de nodige versoepelingen die “met potlood” in onze agenda’s staan, verwachten we in de zomer deelnemers weer in levenden lijve te mogen ontvangen!

Op locaties die voldoende ‘zuurstof’ bieden om zowel gepaste afstand en verluchting te kunnen garanderen, als ook de nodige reflectie in de natuur te kunnen bieden. We merken dat geïnteresseerden sterke behoefte hebben aan die reflectie, maar door de huidige onzekerheid nog afzien van aanmelding. Daarom is het mogelijk om je ‘onder voorbehoud’ aan te melden.

Summerschool Veranderkunde

Start: 23/08/2021
[In België]

 

Je wordt in jouw organisatie(s) geconfronteerd met nieuwe veranderingen. Je krijgt hiermee de verantwoordelijkheid over een veranderopgave. Waar begin je? In samenwerking met Ginkgo Consulting organiseert Sioo de eerste opleiding Veranderkunde in België voor interne en externe adviseurs die trajecten begeleiden en verandering organiseren. Aan het eind van de week heb je een overzicht van methodieken en weet je veel beter wat je te doen staat om jouw verandering tot een succes te maken.

Bekijk

Summerschool Organisaties weer gezond

Start: 23/08/2021
[Nieuw – in België]

 

In deze nieuwe summerschool gaan organisatieprofessionals aan de slag in en met organisaties waarin gedoe is, schade bewust of onbewust is toegebracht en waar mensen lijden of knel zitten. Zij vragen zich af hoe vraagstukken in verwaarloosde organisaties in elkaar zitten, willen weten wat ze hieraan kunnen doen en willen leren waarom bepaalde interventies wel of niet werken.

Bekijk

Summerschool Leiderschap (VOL)

Start: 23/08/2021

 

 

Ben je bereid om jouw leiderschapsrol onder de loep te nemen? Wil je jouw impact vergroten? Krijg meer inzicht in je eigen, team- en organisatiepatronen en hoe die jouw leiderschap steunen of hinderen. Je ontwikkelt je ‘leiderschapsclaim’ en onderzoekt waarom die claim leidend zou moeten zijn voor je handelen. Je zal bewuster leren omgaan met situaties waarin je leiderschapskwaliteiten op de proef worden gesteld. Vraag naar de Winterschool-editie van dit programma!

Bekijk

Summerschool Systeemdenken in de praktijk

Start: 30/08/2019
[Vernieuwd!]

 

Alles hangt met alles samen. Voor iedere organisatieprofessional die al tot het besef is gekomen dat veranderingen niet lineair te plannen zijn, is systeemdenken een uitkomst: gebeurtenissen vinden plaats binnen een grotere context en staan niet op zichzelf. Deze nieuwe summerschool is de opvolger van Studieweek Systemen. Het is een inspirerende, intensieve, leerzame en toch ook ontspannen week voor iedereen die professioneel werkt met en aan organisaties.

Bekijk

Ontdek ook ons nieuwe coachingstraject…