Mail ons
Neem afstand, leer anders kijken en handelen

Uitgedaagd worden in een écht winters landschap kunnen we je niet garanderen. Onze Lapland Leadership Expedition is al van start gegaan met het voorbereidend programma… Niet getreurd, ook in onze andere programma’s zal je stevig uitgedaagd worden en kunnen rekenen op een combinatie van vakkennis, praktijktoepassing én persoonlijke groei. Onze programma’s zijn van grote praktische waarde en tegelijk een duurzame investering voor jou en je organisatie. De opgedane kennis kun je direct in praktijk brengen.

Hét moment om je opleidingsbudget in te zetten

Veel professionals maken geen gebruik van het aan hen beschikbaar gestelde opleidingsbudget. Zo’n 35% van het jaarlijkse potentieel om verder te groeien, te leren en te ontwikkelen blijft zo liggen. Neem snel een kijkje waarin jij je wil ontwikkelen of wat je jouw team(s) nog wil aanbieden. Immers, je kunt nu nog investeren om in 2022 te gaan leren.

Dit kan in een gefocuste workshop van twee dagen of in een van onze langere trajecten in samenwerking met onze partners. Wij werken op locaties die voldoende ‘zuurstof’ bieden om zowel gepaste afstand en verluchting te kunnen garanderen, als ook de nodige reflectie in de natuur te kunnen bieden.

Hieronder vind je een selectie van onze langdurende professionaliseringsprogramma’s, branchegerichte programma’s, partneropleidingen en winterschools die tussen november 2021 en april 2022 van start gaan. Ook veel workshops gaan in dezelfde periode opnieuw van start. Ontdek hier de agenda met actuele startdata. Geïnteresseerd in ons aanbod op maat voor jouw team of organisatie? Ontdek ons maatwerkadvies en onze –incompanytrajecten.

Lerend veranderen in het MBO - voor bestuurders

Start: 16/03/2022

 

Het vergroten van het verandervermogen met het oog op kwaliteitsverbetering vraagt aandacht voor mensen, systemen en de inrichting van de organisatie in onderlinge samenhang. Bestuurders in het MBO leveren met hun strategische rol een belangrijke bijdrage aan een organisatie waarin kwaliteitsverbetering duurzaam is verankerd. Dit programma biedt de basis om deze rol te versterken, om de brug te slaan naar de realiteit van directeuren en opleidingsmanagers en ondersteunt tegelijkertijd concrete acties rond (onderwijs)kwaliteit die plaatsvinden in de eigen organisatie.

Bekijk

Uitgelicht: Winterschool Leiderschap

Start: 21/03/2022
[NIEUW!]

 

Ben je bereid om jouw leiderschapsrol onder de loep te nemen? Wil je jouw impact vergroten? Krijg meer inzicht in je eigen, team- en organisatiepatronen en hoe die jouw leiderschap steunen of hinderen. Je ontwikkelt je ‘leiderschapsclaim’ en onderzoekt waarom die claim leidend zou moeten zijn voor je handelen. Je zal bewuster leren omgaan met situaties waarin je leiderschapskwaliteiten op de proef worden gesteld.

Bekijk

Uitgelicht: Winterschool Systeemdenken in de praktijk

Start: 04/04/2022
[NIEUW!]

 

Alles hangt met alles samen. Voor iedere organisatieprofessional die al tot het besef is gekomen dat veranderingen niet lineair te plannen zijn, is systeemdenken een uitkomst: gebeurtenissen vinden plaats binnen een grotere context en staan niet op zichzelf. Deze nieuwe winterschool is de opvolger van Studieweek Systemen. Het is een inspirerende, intensieve, leerzame en toch ook ontspannen week voor iedereen die professioneel werkt met en aan organisaties.

Bekijk