Mail ons

Spring met Sioo het diepe in

Wanneer beter te investeren in jouw professionalisering dan in de luwte van de zomermaanden? Sioo’s workshops en summerschools staan garant voor een combinatie van vakkennis, praktijktoepassing én persoonlijke groei. Ze zijn van grote praktische waarde en tegelijk een duurzame investering voor jou en je organisatie. De opgedane kennis kun je direct in praktijk brengen.

Lees meer over dit zomeraanbod

Studieweek Systemen

Start: 26/08/2019
[volgende editie: 06/04/2020]

Als voorloper van het succesvolle Internationaal Systeemfestival is onze Studieweek Systemen populairder dan ooit. Deze zomerweek biedt de mogelijkheid om de samenhang en verschillen tussen de verschillende stromingen in het systeemdenken te begrijpen, de stromingen theoretisch flink te verdiepen en praktische ervaring op te doen met een groot aantal instrumenten en methoden.

Bekijk

Summerschool Veranderkunde Nieuw!

Start: 26/08/2019

In samenwerking met Ginkgo Consulting organiseert Sioo de eerste opleiding Veranderkunde in België voor interne en externe adviseurs die trajecten begeleiden en verandering organiseren. Aan het eind van de week heb je een overzicht van methodieken en weet je veel beter wat je te doen staat om jouw verandering tot een succes te maken.

Bekijk

Summerschool Leiderschap Nieuw!

Start: 26/08/2019

Ben jij actief betrokken bij veranderingstrajecten? Ben je bereid om jouw leiderschapsrol onder de loep te nemen? Wil je jouw impact vergroten? Krijg meer inzicht in je eigen, team- en organisatiepatronen en hoe die jouw leiderschap steunen of hinderen. Je zal bewuster leren omgaan met situaties waarin je leiderschapskwaliteiten op de proef worden gesteld.

Bekijk

Liever een korte update?