Mail ons

Spring met Sioo het diepe in

Wanneer beter te investeren in jouw professionalisering dan in de luwte van de zomermaanden? Sioo’s workshops en summerschools staan garant voor een combinatie van vakkennis, praktijktoepassing én persoonlijke groei. Ze zijn van grote praktische waarde en tegelijk een duurzame investering voor jou en je organisatie. De opgedane kennis kun je direct in praktijk brengen.

Workshop Macht en Politiek Vaardig Handelen

Start: 24/06/2019 | 26/06/2019

Wil je het politieke spel beter leren kennen en je sociale slimheid verder ontwikkelen? In deze workshop leer je vaardiger worden in in het uitoefenen van invloed én innemen van je positie bij het nastreven van veranderingen. We organiseren 2 edities na elkaar, de eerste start op 24 juni, de tweede op 26 juni.

Bekijk

Studieweek Systemen

Start: 26/08/2019

Onze 'Systeemweek' is echt een vaste Sioo-waarde en is de voorloper van Sioo's Internationaal Systeemfestival. In een week tijd word je ondergedompeld in allerlei systeembenaderingen aan de hand van systeemdenkers en verschillende docenten. Hiermee reflecteer je op je eigen praktijk. Na deze week kijk je eenvoudigweg niet meer hetzelfde naar jouw context.

Bekijk

Summerschool Samenwerken

Start: 26/08/2019

Samenwerken snijdt door alle facetten van een organisatie en van organiseren. En dat maakt het thema samenwerken zo intrigerend en het aansturen van samenwerking zo lastig. Ontdek als manager of adviseur hoe je je kunt profileren en inzichten kan toepassen in jouw eigen vraagstukken waar samenwerking de uitdaging is.

Bekijk

Summerschool Veranderkunde Nieuw!

Start: 26/08/2019

In samenwerking met Ginkgo Consulting organiseert Sioo de eerste opleiding Veranderkunde in België voor interne en externe adviseurs die trajecten begeleiden en verandering organiseren. Aan het eind van de week heb je een overzicht van methodieken en weet je veel beter wat je te doen staat om jouw verandering tot een succes te maken.

Bekijk

Summerschool Leiderschap Nieuw!

Start: 26/08/2019

Ben jij actief betrokken bij veranderingstrajecten? Ben je bereid om jouw leiderschapsrol onder de loep te nemen? Wil je jouw impact vergroten? Krijg meer inzicht in je eigen, team- en organisatiepatronen en hoe die jouw leiderschap steunen of hinderen. Je zal bewuster leren omgaan met situaties waarin je leiderschapskwaliteiten op de proef worden gesteld.

Bekijk

Leerproject Interventiekunde Nieuw!

Start: 29/08/2019

In samenwerking met het Insitutuut voor Groeps- en Organisatiepsychologie organiseren we een 10-daagse opleiding tot Denkadviseur. Hierin kunnen (organisatie-)adviseurs, trainers, opleiders, coaches en andere ondersteunende professionals, die op zoek zijn naar verdieping, hun vakmanschap verder ontwikkelen en vernieuwen.

Bekijk

 

Op zoek naar iets anders?

Ontdek ons hele aanbod